Skriv din beskrivning här!

UTKIKSTORNET

 
 
 
 
Vackra vyer gör något med humöret 
 

GREEN

 
 
 

THE GROUND

 
 
 

I MINA LURAR 24/7

 

B&W CATS

 
 
 
 
 
 

BREAKFAST

 
 
 
 
Sitter just nu mätt i magen efter en god frulle och kikar på ryttareliten. Ska ta det lugnt resten av dagen och om ett tag åker jag ner till pappa.
Ha det bra finisar 
 
 
 

15TH APRIL

Fortfarande hemma och är sjuk så dagen har bestått av att ta det lugnt, se på film och käka glass. Fick även trevligt besök av Andreas runt lunchtid, sjukt härlig och otroligt snäll pöjk dedär! Satt och pratade om allt mellan himmel och jord, riktigt trevligt må jag säga. 
Har nyss slängt in en blåbärspaj i ugnen bara för att jag var sugen på det, är så fruktansvärt onyttig när jag är sjuk haha! Ingen skola för mig i morgon, vill var hemma och piggna till riktigt innan de blir nå skola för mig
Hoppas ni har det bra, kramisar
 
 

Δ

Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.
 
 
 
 

ONE

 

ÅSIKTSINLÄGG

Just i ridsporten tycker jag att det är tråkigt att halvbra ryttare med en stor plånbok ska gå och köpa en sm häst och tävla höga klasser medans det finns många väldigt duktiga ryttare som får nöja sig med halvbra ponnier och försöka ta sig upp i klasser istället för att få allt serverat på silverfat. Ridsporten tycker jag är orättvist på så vis. Att storleken på plånboken ska få avgöra vilka som hoppar högsta klasserna och är "bäst".
Själv blir jag mycket mer imponerad av dessa ryttare som inte har chansen att köpa en 200 000kronors ponny som hoppat sm minst 5 gånger utan köper en inte lika duktig häst och utbildar, tar upp ponnyn i klasserna. Jag tror att det är roligare för dessa ryttare eftersom dom får själva känna att "jag har gjort ett sånt bra jobb med min ponny" att det ska vara värt allt slit, alla tårar men också allt kul dom har. Jag tror att ryttarna som tävlar de högsta klasserna med ponnyer och hästar som kostar väldigt mycket, får dom nån gång känna det här "Jag har slitit för att utbilda denna häst och det är verkligen jag som gjort så att vi är här idag"?
 
Julia Sjöström är en ryttare jag beundrar oerhört mycket. Ingen trodde på henne och Katinka och sa att Katinka var farlig, knäpp, dum och en galen ponny. Men Julia slet och slet och nu idag så är Katinka enligt mig en av Sveriges bästa D-ponny. Från att ha gått från "galen", att skena runt på LC höjd och att knappt kunna fatta galopp till att tävla MSV A. Det är en resa få gör men dom som gör det ska ha en applåd. Julia är en fruktansvärt begåvad ryttare som jag tror att kommer att kunna gå väldigt lång inom ridsporten och hon är verkligen en förebild! 
http://juliasjostrom.com/category/katinkas-historia.html Detta inlägg kan jag läsa om och om igen och det berör mig samt inspirerar mig bara mer och mer för varje gång jag läser det. 
 
Julia och Katinka. 

A PAIR OF SHOES

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Min andra halva, min högra hand, min syster och även den som jag vet att alltid kommer finnas med mig. 
Det är dig jag tycker om ♥
 
 

GRATTIS!

Idag fyller en av mina närmsta vänner år. Grattis Jakob, han är verkligen som en bror för mig och jag är glad att jag har han vid min sida i vått och torrt. Bjussar dig på tårta nån dag! ♥
 

SICK

Hemma från skolan idag eftersom jag har ont i halsen och feber, har bara suttit och ätit glass och sett på film. Min dag kommer troligtvis inte bestå av så mycket annat än att just ta det lugnt. 
Såhär riktigt intressant och roligt inlägg det här känner jag men men, kommer nog uppdatera bloggen mer under dagen. Kramisar 
 
 
saknar ♥

SÄLEN HELA HELGEN

Åkte till Sälen i fredags och kom hem för en liten stund sen. Höjdpunkten var väl Lammet & Grisen, såå god mat alltså!! Vaknade upp med halsont idag så idag har jag inte vart så himla pigg så har suttit vid Tranan i kläppen och typ glott och käkat den största kakan jag ätit, haha snacka om att jag mådde illa efter den. Men aja är huve dumt så får kroppen lida. Hade med mig kameran upp men tog inte ett enda kort men tog några med telefonen istället. Nu ska jag se på Twisted och sen gå och lägga mig.
Kram på er 
 
 
 
 
 
 

TÄJK IT ISY

Såna dagar man bara känner för lugna låtar och bara vill rensa tankarna så älskar jag min lista Täjk it isy.
Allt från Melissa horn, Passenger till Håkan hellström och James blunt.
 
      

1 APRIL

2 dagar tillbringade i skolan, ovant men skönt. inte riktigt lika slitsamt å gå i skolan som å jobba lär jag ju säga. 
Helgen var riktigt skön, tog det lugnt och i lördags kom Andrea på kvällen, mycket trevlig må jag säga. Hon sov hos mig och dagen efter gjorde vi en spontantrip till Falun. Kul var det men jag kan ju säga att det var två sjukt trötta bruds på bussen påväg hem. Men sjukt kul dag iaf! 
Just nu sitter jag med en filtallrik och ska alldeles snart gå ut och gå. Nu i april är det ingen slarvätning och sen ska jag försöka träna minst 4 gånger i veckan.
Hoppas ni har det bra.
kramisar