Skriv din beskrivning här!

VINNARE

 
 
Nyligen vann jag en instagramtävling som uf-företaget pineapplewear anordnat. Vann denna otroligt läckra tygkasse. Pineapplewear har även strumpor och t-shirts i batikmönster, helcoolt verkligen!!
När jag vann tygkassen passade jag även på att beställa en t-shirt som jag verkligen bott i sen jag fick hem den, supersnygg och dessutom skön! 
 
Ni kan följa pineapplewear på instagram under namnet → pineapplewear
Ni kan även gilla pineapple wear på facebook → pineapplewear på fb 
 
Tveka inte, beställ! ♥
 

MOROTSBRÖD

Pefekt att äta till frukost eller mellanmål, snabbt och enkelt att göra. 
1dl havregryn jag tog glutenfria
1/2 dl mjölk
1 ägg
1-2 dl riven morot jag brukar ta ungefär 2 för att det ska bli saftigare
1 krm bakpulver
1 krm kardemumma
1 krm ingefära 
1 tsk kanel 
1 tsk fröblandning (linfrön, chiafrön, psyllium och lite havregryn)
1/3 banan 
1 tsk olivolja
 
Dom sista två la jag till själv i receptet och det blev verkligen hur gott som helst! Smakar nästan morotskaka vilket jag äääälskar.

HEJ PÅ ER!

Tjenixen! Veckan har börjat bra med skola sedan simning med Madde, 1km vilket kändes mer än vanligt då min träningsvärk hållt i sig från lördagens mördarpass. Igår hängde Madde även med mig och killarna på gymmet och där körde hon och jag ett ben/rövpass samt ett magpass tillsammans med grabbarna i slutet. Gjorde susen för min hemska träningsvärk sen i lördags haha! Kändes riktigt bra, alltid lika kul å va ett gäng på gymmet ibland! Man blir så peppad då. Nån dag nästa vecka ska jag även köpa nytt headset vilket är sjukt välbehövligt då mitt gått sönder nyligen och jag älskar att träna till musik. Avslutade dagen igår med laxsoppa, helt stört god är den!!
 
 

DÖDAT

Sitter just nu i min säng och kan knappt röra mig haha! Körde nyss ett mördarpass för hela kroppen, var så otroligt jobbigt alltså! Dock skönt när det var gjort.Kan skriva ut det lite senare.  Bättre att spendera alla hjärtans dag på detta vis än att sitta och se nån romantisk film och böla över att man inte har nån haha. Tycker faktiskt att alla hjärtans dag är lite överskattad, man ska visa kärlek till varandra varje dag.
Önskar er iaf en glad alla hjärtans dag ♥
 
kärlek för mig ♥

.

 
 

.

Kom hem, drack en kaffekopp och sedan zumba i 20 min, rygg och armpass sedan 3km cykling och streching på slutet. Drygt men skönt när det väl var genomfört, som det ska vara!
Välförtjänt av att se ett avsnitt på pll nu innan läggdax tycker jag. Skönt å va pigg å kry igen å träna. Gym blir i morgon med boysen, underbart! 
 

TUMBLR

 
Haft tumblr förut men fattade ingenting så skaffade det igen. Redan blivit mitt liv haha! 
http://xcxc4.tumblr.com/

UNDERBART

 
Från håkans konsert i ullevi. helt magiskt!