Skriv din beskrivning här!

NINE BEAUTIES.

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 
 
1. HERE  2. HERE  3. HERE
 
1. HERE 2. HERE
 
Sutti och kikat runt på lite träningstights/shorts och hittade massa fint på nelly, skulle vilja ha alltihopa haha! Älskar att ha fräscha fina kläder när man tränar, man får mycket mer motivation om man har snygga tights exempelvis. Idag tog jag en mycket skön pw i solen, så skönt att bara gå, långt och länge. Stannade till vid Evelina och satt och pratade med henne och Marina en timme också mitt i allt, mysigt så! Stannade även och pratade med Sara, mycket trevligt.Promenaden totalt blev lite mer än 9 km vilket var välbehövligt och väldigt skönt. Ha det bra finisar! ♥

SEPTUM

Såååå fint! 
 

.

 
 
 

GRATTIS I EFTERSKOTT

 
 
Förmiddagen har bestått av att fira min lillebror återigen fast denna gång hos mamma. 
Grattis återigen älskade bror ♥
 
 
 

WEHEARTIT

Ni vet väl om att ni kan följa mig på weheartit? Om inte så kan ni klicka på länken ovanför min header så kommer ni direkt till min sida. älskar verkligen weheartit, kan sitta å kika och bli inspirerad i timmar, så in å följ så kan jag även följa tillbaka om ni hjärtar något inspirerande.

PANORAMA

 
 Vackra vyer gör något med humöret.

FORSEN

 
 
 
 
 

AT THE RAPIDS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gådagen samt idag har spenderats vid forsen med familjen, hur mysigt som helst. 
 

WE WENT OUT BIKING

 
 
 
 
 

YESTERDAY

 
 
 
Igår så kom farmor och farfar över till oss och åt grillat och firade lillebror som fyller år idag, Grattis älskade bror ♥
 
 

NEW

 
 
 
 
 
 
 
 

INSTAGRAM

Ni vet väl om att ni kan följa mig på instagram också?
Jolinaerikssoon heter jag där som ni ser och där är jag lite mer aktiv än här på bloggen. 
kramisar ♥

ÄNTLIGEN SEMESTER

Hej på er!
I måndags gjorde jag min sista dag på jobbet, så skönt att äntligen vara klara med alla rabatter, häckar osv. 
Igår så var jag och mami till borlänge en sväng coh shoppade lite, så skoj så även fast vädret var allt för bra för att gå runt på kupolen. Lite nytt fick följa med hem och jag är mer än nöjd!
På kvällen så blev det filmmys med några kompisar, riktigt skoj det också. Satt sedan hemma hos mig och bara snackade tills klockan 1 ungefär. Riktigt trevlig må jag säga.
Idag har jag fixat om på mitt rum eftersom att det verkligen såg ut som en bomb igår, lite pinsamt å få främmande då men så kan det va, haha! Har iallafall fixat i ordning på rummet lite, inte riktigt klart men kände att jag behövde en paus från städandet så vad passar då bättre än att slänga in ett litet inlägg?
När jag är klar med rummet så blir det nog att bada nånstans, är så sjukligt varmt verkligen. Men nu ska vi inte klaga på vädret, sommarväder på hög nivå och man bara njuter!
Ha de bra finisar! ♥
 
 
 

MORNIN'

Nyss käkat godaste frullen på mycket länge. Banan pannkaka med blåbär å jordgubbar. Gjorde halva satsen med kakao och det blev verkligen sjukt gott. Inte onyttigt heller då det endast innehåller banan, ägg (och kakao).
Just nu sitter jag och hör på Ed Sheerans album X och funderar på vad man ska göra idag. Något som jag vet att jag ska göra är att sola och träna sen så tar jag dagen som den kommer. Har även bara 1 ev 2 jobbdagar kvar sedan sommarlov på riktigt. Ska bli sjukt skönt kan jag lova! Hoppas ni har det bra, kramisar ♥
 
 
 

FIRST AID KIT

Dessa två, Johanna Söderberg och Klara Söderberg spelas väldigt ofta i mina öron. Helt ljuvlig musik verkligen.
De har nyligen släppt ett album Stay gold. Kan inte sluta lyssna på det, oerhört bra och deras röster är verkligen perfektion! Håller tummarna på att jag och mami åker och kollar på dem i sommar, hade vart hemsk kul!