Skriv din beskrivning här!

BEDROOM INSPIRATION

 

 
 

PRISON BREAK

En kompis tipsade mig om en serie, Prison break. Såg dom två första avsnitten och blev helt fast. Verkligen sjukligt spännande från första stund!
Serien handlar om Lincoln Barrows som blir oskyldigt dömd till döden. Hans bror Michael Scofield tänker göra allt i sin väg för att få ut Lincoln ur fängelset så han rånar en bank och hamnar i samma fängelse som brodern. Där planerar de hur de skall ta sig ut. 
Se den, ni kommer inte bli missnöjda, lovar!
 

THE FAULT IN OUR STARS

Kvällen igår spenderades i en biosalong med mycket trevligt sällskap. Tror ni listat ut vilken film vi såg och oj va bra den var. Verkligen en fin film som fick tårarna att strömma nerför kinderna. Verkligen sevärd kan jag lova!
“The marks humans leave are too often scars.”

OMELETT

 
Sååå gott!
 

GLAD MIDSOMMAR

Glad midsommar fina ni! 

FÖR OVANLIGHETENS SKULL

För ovanlighetens skull slänger jag idag in ett skriftligt inlägg. Har blivit mycket bilder eftersom jag själv tycker att det är ganska tråkigt att skriva om vad jag gjort under en dag, eftersom att jag inte gör så mycket utöver det vanliga. Har iaf fått sommarlov nu och börjar lovet med att jobba. Jobbar med min kompis och rensar rabatter, slitsamt må jag säga men pengar rullar in och jag har finfint sällskap på jobbet så jag klagar inte. Jag mår förövrigt bra och hoppas att ni gör desamma. Puss och Kram på er!

.

 
 

FLOWER POWER