Skriv din beskrivning här!

KÄK

Foodprep + dagens lunch. Haha älskar denna kombo!
 

KÄR

 

ON THEIR WAY

 
Klickade hem dessa snyggingar idag, kärlek vid första ögonkastet.
 
 

VECKOSTART

Varit sjuk hela helgen och är väl på bättringsvägarna nu. Åkte till skolan och hämtade böckerna i morse så jag har lite att göra. Usch tycker verkligen inte om att plugga när man är hemma och är sjuk men ibland måste man.. Har nyss hört på podcasten tyngreradio, riktigt intressant! Så sitter nu och äter mellanmål och bara tar det lugnt. Kanske går ner och köper en korsordstidning lite senare. Haha blivit nästintill beroende av korsord, köpte en tidning nu i helgen så det är väl ungefär det jag gjort i helgen, löst korsord och snorat. Tycker om å lösa korsord för de får en att bli väldigt avslappnad och så tänker jag på mormor som jämt brukade göra de ♥ 
Ska peppra med vitaminer idag så jag blir frisk så jag får träääääna! Blev så ledsen igår att ja inte tog min söndagsrunda men min kropp mådde inte nog bra för å springa tyvärr. Hoppas ni har det bra finisar!
 
Äpple, kardemumma, kanel, ingefära, pumpafrön, chiafrön, solrosfrön, kokosfett, kokosflingor och några blåbär. Extremt gott och mättsamt om man vill ha lite mer än ett äpple till mellanmål.

TISDAG

Springturen i söndags gick bra, sprang hela så jag är nöjd. Haha tycker verkligen inte att det är speciellt kul att springa så de gånger när jag är ut får jag faktiskt vara lite stolt över mig själv. Igår stod ett gympass med Julia på schemat, riktigt trevligt att ha sällskap. De gick bra och jag kan ju säga att träningsvärk idag var givet. Idag har jag vart i skolan på förmiddagen för ett studiebesök. Åkte sedan hem för vi hade inga fler lektioner idag så har gjort lite skolgrejs hemma och sitter just nu vid pappa och inväntar att farfar kommer hem från älgjakten. Hockeykväll med Farfar lutar det mot, som jag längtat! I morgon blir det ett gympass, innan eller efter skolan vet jag inte riktigt men det visar sig. 

SÖNDAG

Sitter just nu i sängen, mätt på bacon och ägg och hör på klassisk musik. Börjat inse att klassisk musik är extremt skön och får en lugn. I helgen har det inte hänt mycket, bara tagit det lugnt. Va en sväng till stan igår men hittade inget. Idag kommer Julia hit en sväng efter hennes match och har väl tänkt springa en vända innan dess å. Annars har jag inga speciella planer för dagen. Ganska skönt faktiskt! 
 

,

En ny vecka börjar lida mot sitt slut. Var ute och sprang, ja ni hörde rätt, i söndags vilket var faktiskt kul och skönt! Gym måndag, tisdag, onsdag och har simmat idag sen blir det gym i morgon då mark står på schemat, skoj skoj! Har haft sån träningsvärk denna vecka i nästintill hela kroppen haha! Men skönt ändå. Gymmade innan skolan i tisdags med Emil så det blev ett litet magpass, inte så strukturerat men det var drygt och rätt kul! I onsdags blev det ett benpass innan skolan så man var lagom mör i benen. Blir nog å försöka ta sig ut på en springtur i helgen om jag känner för det, hatar att bli tvingad till å springa, då går jag bara i ren protest haha. Bättre när man känner själv att "nä nu jolina är de du som går ut å springer" än när nån annan säger de. Hittat ett sånt bra ställe å springa på å så det känns skoj, Sabaton i lurarna är ett måste nuförtiden! 
 

FRE>AG

Då börjar återigen en vecka gå mot sitt slut. Mycket grejs i skolan den här veckan och träning varenda dag. Skönt med helg nu så man får vila. 
 Gymmade i onsdags efter skolan istället för innan eftersom jag kände att jag behövde sömnen. Kändes riktigt bra, mark stod på schemat och det börjar märkas att man blir starkare och starkare vilket är skitkul!! Idag blev det ett gympass med goaste Jill och Sandra, gillas! Var ett tag sen jag gymmade ilag med någon så det var kul å få sällskap idag. Knäböj och bänk var något av det som stod på schemat idag och det börjar kännas även där att man blir starkare, sååå kul att känna resultat! Helgen kommer att spenderas vid pappa om det inte uppkommer annat. Ha en fin helg! 
 
En favorit i repris.