Skriv din beskrivning här!

x

 
 
 

JAY ALVARREZ

Alltså denna film är så fruktansvärt härlig! Han lever verkligen mitt drömliv.
I framtiden ska jag också ut och äventyra och bara leva livet, längtar!!

GUITAR

 
 
En av de fina födelsedagspresenterna jag fick.

BURGUNDY

 
 
Blev så trött på min gamla vinterjacka som dessutom var trasig så hittade denna fina på carlings och slog till nästintill direkt, tycker ju dessutom väldigt mycket om vinrött. 
 
 

SICK

Dagens skörd. 
 
Stämmer. Dagen kommer att spenderas i soffan nerbäddad och bara hålla tummarna på att denna förkylning ej är långvarig. Var till gymmet igår och kikade endast, min lärare hängde på mig och mina boys dit för att visa lite maskiner samt diskutera tekniker. Han sa även i slutet att han kunde sätta ihop olika pass för olika muskelgrupper vilket är hur snällt som helst verkligen! 
Just nu sitter jag i soffan, hör på First Aid Kit, kikar runt på lite bloggar, häver i mig vatten och även popcorn, samt snyter mig omvartannat. 
 
Have a good day mates
 
 

WEDNESDAY

Blev att dra till gymmet idag efter skolan också. Idag med Malin och Evelina. Körde ett halvdant magpass, kändes väl inte helt 100 men men hellre ett dåligt pass än inget alls. I morgon har jag vilodag och ska då kika på en gymnasieskola med mami. Alltid kul å få egentid med bästa mamma! ♥
 
 

GYM

Blev att gymma med Jakob, Emil och Charlie efter skolan idag. Drygt men kul dock rätt mycket folk där så man fick vänta på maskinerna ganska mycket men annars så tycker jag det gick rätt bra. Blir eventuellt att gymma i morgon med Evelina och Malin också. Känns riktigt gött å komma igång riktigt!
Har även gjort ett kostschema som jag ska följa vilket jag tror och hoppas på att kommer funka väldigt bra. 
Idag öppnar det även så man får söka gymnasium. Lite nervös men tror jag vet vad jag vill. Kan skriva om de mer i ett separat inlägg. 
 
Puss på er.
 

NEW

 

SUNDAY

Today's.
 
Helgen har spenderats med julia och vi har väl knappt gjort annat än kollat på hockey. Perfekt helg om man frågar mig. Kom precis hem från hockeyn och ska nu kika ett avsnitt av oth sen sova för att sedan i morgon åka till skolan sen simma efteråt med Maddis.

ONE

 
 
 
 

HÖJ

Började veckan med att simma, otroligt skönt fast lite drygt. Simmade 1km med madde vilket vi kommer fortsätta med ett tag framöver. Så skönt och roligt att simma tycker jag! Blev sedan en MaddeSaraochJolina kväll, härliga tjejer dedär! Igår körde jag även ett benpass. Snacka om träningsvärk idag haha! Idag har jag bara slappat, sett några avsnitt av oth samt ett avsnitt av pll. Avslutar kvällen med en blandning jag ej testat förut nämligen kvarg och kakao. Ruskigt gott tillsammans med banan och hemgjort osötat äppelmos! I morgon är det fredag och det blir antagligen att kika på hockey, perfekt fredagkväll  om man frågar mig.
 
 

VÄRLDENS FINASTE

Grattis på födelsedagen min allra största förebild och bästavän! Jag älskar dig. 

,

 

BLUE SKY

Har jag nämnt att jag fullkomligt älskar panoramabilder? Eller att jag älskar blåa himlar?
Dem båda blir väldigt fina tillsammans tycker jag. 
 
 

UNDERBAR DAG PÅ SJÖN

 
 
Dagen har bestått av skridskor, korvgrillning å skitsnack mä härligt fölk, sånt gillas!

LÖRDAGEN

I lördags fick jag äntligen träffa Viris igen, efter nästan ett år. Hon har blivit såå fin verkligen!!
Är så glad över att de var just Johanna och Malin som köpte henne, de vet vad hon håller på med och prinsessan kunde inte ha fått ett bättre hem än hos dem. Var verkligen kul å hälsa på Elvira igen. Hade med bananer såklart också och hon är verkligen tokig i bananer och även clementiner har ja fått höra, haha sötan!
Var dock inte hem till Elviras riktiga hem utan till ett ställe dom brukar besöka här i Dalarna. Men har tänkt åkt ner till dom nån vecka snart å se hur hon bor osv. 
Red barbacka för å känna på henne och fy vad jag saknar å rida Elvira, verkligen en rolig ponny å rida och hon har verkligen blivit superfin!
 
Hade ingen kamera med därav bildernas kvalle.