Skriv din beskrivning här!

ATM

Ligger just nu i soffan i sundvall och ser på MTV video music awards 2014 och snorar. Fortfarande förkyld.. Åhj vill inte vara sjuk, vill träna och rida inte ligga inne å se på tv. Men men får vila upp mig rejält och bli frisk till måndag. Hoppas ni har det bra finisar! 



NAMNAM




UNDER A BRIDGE





.

 
 

,

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE
4 snygga boots som är perfekta till hösten. Skulle inte tacka nej till nån av dom ovan.

UNDERBAR

 
                                       

ATM

Hemma från skolan idag, fortfarande förkyld.. Kommer att dricka mängder av thé och se på film hela dagen. Bästa sättet att kurera sig på. Kikat runt på lite gymnasie skolor också, hehe har lite nya planer kanske, spännande spännande! Ha de bra fina ni.


INTERIOR

 
 

FIRST AID KIT

 
Helt otroligt va bra dom är! Älskar Dalhalla också, så mäktig arena verkligen.

BRORIS

 



KIARA

Tänkte ta och förklara DETTA inlägg lite mer. Som ni antagligen såg så är det en häst på bilden, Kiara heter hon. Ett 6 årigt frieser/halvblods sto som jag ska börja rida. Hon är riden i skritt och trav och lite galopp men hon kan inte ta galoppskänkel vad jag vet. Så jag ska alltså få vara med och utbilda henne till en dressyrhäst, ska bli väldigt kul och framförallt lärorikt. Kiara är verkligen genomsnäll, mycket nyfiken och lättlärd. Så jag antar att denna bloggen kommer få lite mer häst i sig, men det skadar väl aldrig?  
 
 
 
Har endast mobilbilder än så länge så de får duga. Fina Kiara ♥
 

.

 
Avslutas nu på söndag istället så var med vetja! 
Klicka på bilden så kommer du till inlägg, bara att kommentera jag är med.
 

HOPPTÄVLING

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NÄRSSJÖN




DAGENS BLOGG

 
Kommentera bara "Jag är med" så kikar jag in på din blogg och väljer en vinnare på söndag kväll. 
Lycka till! ♥
 

LÖRDAG

Förmiddagen har jag spenderat vid fotbollsplanen och kikat på lillebrors fotbollsmatch, duktiga grabbar som ledde till vinst! Ska alldeles snart och käka lunch hos ett par och sen klockan 3 händer lite roliga grejer, mer får ni hör ikväll. Är lite nervös faktiskt.. Men det ska bli sjukt kul om det går bra!
 
Saknar min sötnöt ♥
 
 

ATM


Godnatt fina ni! ❥

Vad kan detta vara?

 hehe.. 

10 THINGS ABOUT ME

 
ÄLSKAR FRULLE 
 
Lyssnar på musik större delen av dygnet
 
Älskar pannkakor 
 
Tycker att det är jättetråkigt att springa, powerwalkar hellre
 
Älskar att kolla på film och serier
 
Jag bor helt ärligt i mina hippiclownkalasbyxor, sååå sköna!
 
Älskar disneyfilmer 
 
Skulle vilja ha en tam tiger, himla fina djur dedär.
 
När ja va liten trodde ja att man kunde ställa sig högst upp på jordklotet och hoppa ut i rymden
 
Måste powerwalka minst 5 km annars får jag dåligt samvete

36

 

HOPPTRÄNING


 

 

 

 

 

 

 
 

 
 
I

 

 

 

Blev ingen pw igår utan åkte på hoppträning och fotade istället. Mycket duktiga ekipage.
Efter hoppträningen åkte jag till pappa, mötte julia och sprang en sväng. Sov hos henne i natt så igår satt vi väl ute vid niklas å snackade med han halva natten, haha alltid lika trevligt!
Planerna för idag är att ta de lugnt och reda ut lite saker.. 
Ha det bra fina ni! ♥
 
 
 
  

YESTERDAY'S

 
 
 
 En god frulle gör dagen bra mycke bättre. 

L A X

 
 
Dagens lunch bestod av lax, wok, stekt ägg, morötter och laktosfri cremé fraiche. Helt underbart gott var det!
Nu på eftermiddagen har jag städat, städat och städat lite till, är inte helt klar ännu men tänkte ta en paus i städningen nu och dra ut på en pw, skönt! 

EAT BETTER, FEEL BETTER

 
Att välja bort skitmat, godis, glass, fika, chips mm kan vara väldigt svårt. Det tycker även jag men då har jag ett litet tips, ta din bästavän, syster/bror, mamma/pappa eller någon kompis och utmana på en tävling. Att den som inte äter ex. godis, glass, fika, chips på längst tid vinner något valfritt. Jag och Julia har just nu en sådan tävling där vi inte får äta/dricka godis, läsk, glass, fikabröd, skräpmat, pizza och chips. Förloraren får betala vinnaren femhundrakronor. Ni kanske tycker att vi är lite väl hårda mot förloraren men så ska det vara, man måste få en utmaning. Det här tycker jag är det bästa sättet av försöka sluta äta fika, godis mm. För man håller motiviationen uppe och vill verkligen vinna. Fast jag och Julia har sagt så att vi ska köra tävlingen tills den 1 december och om ingen har förlorat innan så har vi båda vunnit. Jag tänker vara stenhård på mig själv att käka endast bra mat för man mår så mycket bättre när man äter ren och hälsosam mat än om man sitter och trycker i sig ett paket glass eller kakor om dagen. Om man blir sötsugen får man göra nyttigare alternativ, t ex äta nötter (helst osaltade), morötter, frukt, bär eller komma på egna recept som ej innehåller socker (EXEMPEL)  Man blir piggare och om man då kombinerar den här tävlingen med att t ex sätta upp ett mål att träna ex. 3 gånger i veckan så kommer man att märka att man blir mycket piggare i sig och orkar mer. Bra mat, regelbunden träning och en god natt sömn gör dig piggare och gladare! 
 
 

.

 
 
Har aldrig riktigt frågat om det är något mer ni skulle vilja se på min blogg, min blogg är ju mest full av bilder då ja tycker själv att bildlösa bloggar blir lite opersonliga. Men har ni något önskemål om vad ja ska skriva om eller exempelvis frågestunder, dagens blogg mm. Släng in en kommentar vetja! 

2 NYA

 
 
 
 

NYTTIGARE ÄPPELPAJ

Tänkte dela med mig av mitt goda recept på en nyttigare variant av äppelpaj. 
 
Det här är vad du behöver :
 
Börja med att sätta ungnen på 200 grader! Sedan skär du äpplena i bitar, storleken på bitarna bestämmer du själv. Jag tog gröna äpplen men det går givetvis bra med röda också!
 
Lägg sedan ut bitarna i en bakform så att de täcker botten, ju mer äpplen desto godare tycker jag.
 
Strö sedan över kanel, ju mer desto godare.
 
Sedan blandar man 2,5dl havregryn, 2 ägg och 1 banan. Se till att mosa bananen väl så det inte blir några bananklumpar. Ha sedan på "smeten" på äpplena å se till så att den täcker väl.
 
Sedan poff in i ugnen tills kakan får färg (i 15-20 minuter)
 
Sedan voila, världens enklaste äppelpaj. Godast att äta med vispgrädde (utan socker såklart) 
Kommentera gärna ifall ni också provar att göra denna och om ni bloggar om den vill jag hemskt gärna veta vad ni tyckte om den. Kramisar ♥
 

HEDWIG

söta Sloggi får pryda detta inlägg.
 
Eftermiddagen bestod av pajbakning sedan kom Evelina hit och fick agera provsmakare, tror det gick hem eftersom att vi åt upp nästan hela, oops. Vid halv 6 drog jag på mig ridkläderna och drog mig mot stallet, ett dressyrpass på finaste Hedwig stod på schemat och herrejösses vilken häst! Tycker verkligen om henne då hon är på sitt egna vis, i början kom vi inte så bra överens men efter ett tag släppte det och hon jobbade på riktigt fint. Red utan stigbyglar hela passet så jag antar att min mage kommer vara helt död i morgon, skönt när det känns i hela kroppen att man ridit och att man är nöjd. Nu ska jag hoppla in i duschen, käka lite och sedan läsa en sväng, älskar verkligen boken. 

-

 
Dagen har än så länge bara bjudit på regn. Tråkigt väder men det gör det ju mer lägligt att slå igång någon bra film,mysa ner sig med lite te, ett gosigt täcke och har man tur så något trevligt sällskap. Jag tycker iallafall att regn är väldigt mysigt, dock lite trist men man får göra det bästa av situationen. 
I dag tycker jag själv att jag hunnit med rätt mycket, körde ett tabata pass innan frukost och sedan har jag sett på harry potter. Ska alldeles strax gå ner på hemköp, köpa äpplen och grädde, sedan blir det att göra en nyttigare variant på äppelpaj som är sjukligt god och sedan ikväll är det ridning som står på schemat. Hoppas ni får en fin dag trots det lite mindre fina vädret ♥
 

V

 
 
 
 Fotograf → Julia 
 

SAKNAR DETTA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FREAK

 
Det här är verkligen så rysligt bra gjort. Bra låt och framförallt otroligt bra musikvideo. Molly är verkligen en förebild och det här är något av det bästa jag sett på länge! Kan se musikvideon om och omigen, får rysningar!
 

BLUEBERRY PIE

 
 
 

UTFLYKT

 
 
Igår så tog jag, mamma och Julia en promenix upp till utkikstornet för att se när solen gick ner, riktigt mysigt men även drygt. Känner verkligen att musklerna i vaderna jobbar i uppförsbackarna och i nedförsbackarna så jobbar musklerna i rumpa och baksida lår, väldigt bra träning och vilken belöning man får när man väl kommit upp till toppen. Har sagt det förut och säger det igen, Vackra vyer gör något med humöret. 

V A N S

 
 
 
 Idag fick jag äntligen hem mina vans, är helt kär verkligen!
 
 
 

NEW

 
 
 
 

NIKON D5200

Något jag är väldigt sugen på just nu är en ny kamera då jag inte riktigt tycker om min, eller ja det är inge fel på den men jag skulle vilja ha en Nikon d5200 då jag hört att det är en väldigt bra kamera. Har just nu en Nikon d3100 som jag har två objektiv till, ett 18-55 som följde med kameran och ett 70-300 telemacro som jag fick i födelsedagspresent och som jag tycker är bra! Funderar på att önksa mig kameran i julklapp/födelsedagspresent eller köpa den själv om jag får mitt d3100 kamerahus sålt. Sen ska jag nog införskaffa ett fast objektiv, 50mm brukar då vara bra. Eftersom jag har ett med zoom men tar rätt mycke porträtt bilder och bilder till bloggen så blir det lite klumpigt med så mycket zoom. Men zoom objektivet är bra till mycket annat! 

336 PAGES OF READING

 
 
Efter att ha sett filmen så fick jag bara lov att klicka hem denna troligen lika underbara bok. Får hoppas att den lever upp till mina förväntningar för vad jag har hört så ska boken vara minst lika bra som filmen, så nu är det väl upp till bevis.