Skriv din beskrivning här!

B&W

Frida Hallgren & Alive 
 
 
 
 
 
 

VÄLBEHÖVLIG

Gjorde värsta kapet på denna hjälm igår, fick den för hela elvahundrakronor mindre än originalpriset, NÖJD är bara förnamnet.

LAST WEEKEND

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hatar att blogg.se dödar kvalitén..
 
 
 
 
 
 

FÖRSTA MARS TVÅTUSENTOLV

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VAD GÖR DU?

När du inte vet vad som är kul. När du tycker att allt är bara piss. När du vill leva men du känner att du inte har nånting att leva för, vad gör man då? Det är såna frågor jag ställt mig själv på sistone, vart så otroligt mycket inombords på sistone som bara vällt ut så jag har mått bara allmänt piss kan jag ju säga vilket troligtvis märkts rätt bra på bloggfronten men är iallafall på bättringsvägen nu så.. Har fotat lite tävlingar förra helgen och haft stalljour, ridit Kiara och ska nästa vecka troligtvis rida ytterligare en stohäst, super fin är han så det ska bli
skoj! 
 
 
Finaste Kiara
 

K

 ♥ ♥ ♥ 

B&W

 
 
 
 
 
 

GYMNASIEVAL

 
Jag går nu årskurs nio vilket innebär att jag snart ska välja till gymnasium. Har kollat runt på lite skolor i närheten men den skolan som lockar mig mest just nu är Hedbergska gymnasiet i Sundsvall, cirkus 40 mil bort från där jag bor nu. Verkligen jättefin skola som jag skulle vilja kika närmare på så. Anledningen till att jag kollat på gymnasie i Sundsvall är då jag har en moster där som vi brukar besöka lite då och då. Tycker verkligen att Sundsvall är en jättemysig stad som jag trivs bra i, var dit i helgen men var sjuk så var bara hemma hos min moster tyvärr, själva staden är verkligen hur fin som helst. Åkte förbi Hedbergska en gång också och herregud vilken fin skola, utvändigt iaf då jag inte har kikat in insidan än.. Vi har prao i en veckas tid i november så ska nog praktisera hos min moster som jobbar som ekonomichef på ett företag vilket är väldigt passande då jag vill gå ekonomiprogrammet. Ska troligtvis vara elev för en dag hos hedbergska då när jag ändå är i sundsvall också, spännande! 
 
 

SICK

Äntligen har äpplena börjat mogna.
 
Hej fina ni! Har varit sjuk nu ett tag och det verkar inte vilja ge sig så idag har jag varit hemma från skolan och bara vilat. Såg en HP på förmiddagen och sen har jag suttit och kikat på vm, Roffe är ju verkligen sjukligt duktig! Har också kikat runt på lite olika gymnasieskolor, så kul och spännande att kika runt på lite olika skolor och det finns ju en jag fastnat lite extra för. 
Resten av dagen ska väl spenderas som tidigare, film och vila så jag blir kvitt denna sega förkylning. 
 
 

A DAY LAST SUMMER