Skriv din beskrivning här!

VECKAN

Har nu kommit hem från praon och det har vart en mycket rolig vecka må jag säga.
Jobbat från 9-3 varje dag och resten av dagarna har varit relativt lugna. I måndags fyllde min fina pappa år så gjorde chokladmuffins med vit choklad i toppat med vispgrädde med mosade oreokakor och finhackad vit choklad. Smakade verkligen himmelskt. I tisdags mötte jag upp kusin min och fikade och tog en liten runda på kupolen. Köpte underkläder och en ögonbrynspenna, inte mycket men välbehövligt. 
Åkte hem till pappa efter jobbet idag och satt nere på bryggan, åt glass och snackade om allt mellan himmel och jord med Lena, mysigt! Åkte lite senare upp till mamma och sedan dess har jag hunnit med en promenix ut till Emma och satt där å prata lite mä dom. Kanske ska rida peppe på söndag, skoj skoj!
 
 
 
fina Peppe ♥
 
 
 
 
 

LE SÅ MÄRKER INGEN.

Finns så mycket mer på insidan som ingen ser, alla dömer en för utsidan men vet egentligen ingenting. Tankar och känslor som man inte vågar dela med sig till nån låser man istället in i sig själv så att ingen ska veta om det. 
Den enda som vet hur du egentligen mår är du.
Och den enda som kan göra något åt det är du själv.
 
 
 

FLOWERS

 

EN SKÖN

 

Close your right eye, close your left eye, don't open them until your dreaming.
 
 

WEEKEND

I fredags var jag med Madde och spenderade även natten där vilket var mycket trevligt! Åkte hem på lördagen och åkte då och kollade på bror som spelar innebandy och träffade lite folk. Frammåt eftermiddagen firade vi Lena och Pappa som båda fyllt/fyller. På kvällen åt vi med Lenas släkt å så, mysigt! Resten av kvällen tog jag det lugnt vilket var välbehövligt. Idag har jag också varit på bandy med lite trevliga folk och kollat på när dom haft avslutning. Alexander Galante och Rasmus Enström var också där, världens bästa innebandyspelare. Sjukt duktiga verkligen, funderar starkt på att åka och se dom spela någon gång om man får med sig nån. 
Nu nästa vecka så har jag prao så jag bor borta tills fredag och ska praktisera vid en hästsportbutik. Riktigt kul ska det bli!
 
 
 

HÄDANEFTER

Ifrån första början var jag säker
Jag kan göra vad som helst för dig i världen
Det har aldrig varit mer uppenbart, sen den dagen är det du och jag
Jag ska sluta åka taxi utan skyltar
Sluta leta efter kaos eller fylla
Jag ska lägga mig i tid för dig
Börja gå i terapi för dig

Hädanefter ska jag vara bra
Ska jag vara bra för dig
Hädanefter
Hädanefter tänker jag efter
Jag ska vara bra för dig
Ska vara bra för dig

Jag vill inte glömma hur det kändes
Men jag orkar inte minnas allt som hände
Allt jag gjorde innan vi blev två
Jobbar jag för att bli bättre på
Vad du än kan tänkas göra som är dåligt
Kan det aldrig vara oförlåtligt
Du kan skrika eller hata mig
Tänker ändå alltid välja dig

Hädanefter ska jag vara bra
Ska jag vara bra för dig
Hädanefter 
Hädanefter tänker jag efter
Jag ska vara bra för dig
Ska vara bra för dig

 
 
 

JAG VILL HA HÄST, HELST NYSS

Det kryper i hela kroppen på mig, vill så gärna äga en häst igen. Saknar ljudet av hästar som tuggar, saknar kvällarna i stallet och saknar att ha en bästa kompis. Ska tjata som bara den på mami och pappa få se vad som händer, är så otroligt görlös just nu och fotboll är inget för mig. Har sett en som jag tror att har det där lilla extra, få se vad som händer.. 
 
 

A CUP OF TEA

saknar!
Sitter just nu med en kopp te och kikar runt lite på datan. Lugn skoldag idag och åkte hem vid 11 tiden för att plugga lite inför ett kommande prov. Ska strax promenera till stallet och fixa i ordning hästarna och sedan åka ner till pappa.
 
 

#SELFIE


JUST PROMISE ME YOU WON'T

 
 

SÖNDAG

Godaste frukosten och fint väder, en väldigt bra start på dagen om man frågar mig. 
Åkte sedan vidare till ridklubben för att kolla på klubbtävlingen då bästa Emma och Knubbson va med. Mycket duktiga är dom! 
Efter tävlingen åkte jag hem en snabbis, slängde i mig lite mat och sedan åkte jag ut och red Peppe. Sjukt stor skillnad från förra gången jag "red" han. Sjukt kul å få rida en lite större och yngre häst. Kvällen har spenderats hos Emma och haft lite sköjj. Älskar dom där människorna verkligen, finns inga som kan få mig på så bra humör som den där familjen, galningarna ♥
 
finaste Emma och Knubbe i Romme nu i somras. 

BREAKFAST

 
 
Sååå god frukost jag åt i morse bestående av kvarg, banan, blåbär, dinkelflingor och lite kanel. Mums!